[counter]

HÖGSTA KVALITÉ MED LEVOOZ HELÅRSTÄLT

LEVOOZ, tillverkaren som gjort sitt namn till ett varumärke och  blivit ett begrepp bland dem, som är på jakt efter det bästa i kvalitet. LEVOOZ tillverkar dessa högkvalitetstält, som är  avsedda för året runt bruk och skräddarsys efter dina önskemål. Resultatet är mycket imponerande med tanke på kvalitet och precision.  

LEVOOZ helårstält klarar till och med snö, 50 cm snö är inga problem har det visat sig i många fall. Tältet baseras på aluminiumprofiler som är 50x50 mm, dessa skruvas ihop. I taket är det 50 cm mellan varje profil. Duken är tjock 730  grams armerad pvc–duk, som är mycket hållbar.  Alla skarvar är svetsade. Alla fönster är öppningsbara. Det är gott om ventilation i tältet. Det är vanligt att man investerar i isolerat innertak, detta gör att det blir ett betydligt bättre inomhusklimat både vad det gäller ljudnivå och temperatur. Ett annat vanligt tillval är låsbar skjutdörr.

STORLEKAR PÅ TÄLT

Du bestämmer själv vilken längd och bredd ert LEVOOZ tält skall ha, men det finns också ett antal standardlängder att välja bland. Detta ger dig en unik möjlighet att få ditt signum på tältet. Förutom längd och bredd väljer Du själv vilka färger, modell och andra önskemål som kan finnas.

FÖNSTER OCH DÖRR

Storlek  och placering av fönster och dörr väljer man själv vid köp av ett LEVOOZ tält. Samtliga fönster är som tidigare nämnts öppningsbara.   Vad gäller fönster så är det fritt val utan några tillägg för olika storlekar eller antal. Du bestämmer själv. Det finns en yttre skyddsgardin som man kan rulla ned så att inget ljus kommer in vid fönster eller ljusöppningar. Detta kan vara praktiskt om man inte ska använda tältet under en längre tid. Vad gäller dörren så finns den i några olika bredder.

STANDARD

LEVOOZ levereras med ett fritt antal fönster i PVC, gardiner, takrännor och stuprör ingår. Även övergångar och tätningar i tak och golv ingår.

LANDHAUS

Alla storlekar går att få med brutet tak för exempelivis Hobby Landhaus. 

LEVOOZ TILLVAL

Vill man ha en låsbar skjutdörr finns denna i flera olika bredder,

Isolering i taket finns i 2 olika material,

Bakvägg som används när husvagnen inte är på plats,

Terrasstak antingen åt ena sidan eller andra sidan alternativt framåt.

Det finns många möjligheter. Har du några egna önskemål så försöker LEVOOZ gärna tillgodose dem.

FÖRANKRING MOT GOLV

LEVOOZ tältets stativ förankras i golvet. Däremot står det fritt ifrån husvagnen, vilket gör att man kan flytta vagnen och låta tältet stå kvar. Då är det bra att ha en bakvägg att sätta dit så blir det helt tillslutet även när vagnen inte är där.

TRYGGHET

LEVOOZ helårstält är tillverkade för att klara många års påfrestningar även i vårt klimat. Materialet i dess mycket solida konstruktion gör att du slipper bekymmer. Produktionen sker i Belgien.Väljer du ett LEVOOZ tält får du på köpet mer än 30 års erfarenhet av helårstält. Det är en trygghet.

GARANTIER

LEVOOZ LÄMNAR 3 ÅRS GARANTI.

MONTAGE

Att montera ett LEVOOZ helårstältT själv är fullt möjligt om man inte har "tummen mitt i handen". Det medföjer ritningar och montageanvisningar. Vi kan i de flesta fall anvisa proffesionella yrkesmän som monterar tältet åt dig.