[counter]

PRODUKTION LEVOOZ 

LEVOOZ, har skapat sig ett varumärke som blivit ett begrepp bland dem, som är på jakt efter det bästa i kvalitet. LEVOOZ tillverkaren av dessa högkvalitetstält som är  avsedda för åretruntbruk, skräddarsys efter dina önskemål. Resultatet är mycket imponerande både med tanke på kvalitet och precision.  Inget lämnar fabriken utan att det är granskat med lupp.

LEVOOZ helårstält är tillverkade för att klara många års påfrestningar även i vårt klimat. Materialet i dess mycket solida konstruktion gör att du slipper bekymmer. LEVOOZ har tillverkat tält för husvagn och cirkus i mer än 30 år. Man tillverkar flera olika typer av tält så produtionen består av flera segment tält. Produktionen sker i Belgien. På sikt kommer vi att marknadsföra de flesta av de produkter som LEVOOZ tillverkar, är det någon produkt du undrar över redan nu så kolla med oss.

VILL DU SE LEVOOZ HELA PROGRAM, KLICKA HÄR.  

LEVOOZ helårstält klarar till och med snö, 50 cm snö är inga problem har det visat sig i många fall.  Tältet baseras på aluminiumprofiler som är 50x50 mm, dessa skruvas ihop. I taket är det 50 cm mellan varje profil. Duken är tjock 730  grams armerad pvc–duk, som är mycket hållbar.  Alla skarvar är svetsade. Alla fönster är öppningsbara. Det är gott om ventilation i tältet. Det är vanligt att man investerar i isolerat innertak, detta gör att det blir ett betydligt bättre inomhusklimat både vad det gäller ljudnivå och temperatur. Ett annat vanligt tillval är låsbar skjutdörr.

TRYGGHET

Väljer du ett LEVOOZ  tält får du på köpet mer än 35 års erfarenhet av helårstält. Det är en trygghet. Se på sidan besök hos LEVOOZ så hoppas vi det framgår vad kvalitet menas med tillsammans med namnet LEVOOZ.

GARANTI

LEVOOZ LÄMNAR 3 ÅRS GARANTI.